Warning: Undefined array key "REQUEST_SCHEME" in /storage/content/21/144221/sibbhultsfh.se/public_html/.cm4all/include/BrowserRequest.php on line 33 Sibbhults Folkets Hus| Bio
 
 
Östra Göinges bio & kulturcenter

BIO| Aktuella filmer


 

 

Biofilmer


Lilla Sjöjungfrun

Datum:2023-05-28
15:00

Söndag den 28/5 kl. 15:00
Den älskade historien om den vackra, unga sjöjungfrun Ariel som drömmer om att få uppleva äventyr. Ariel är den yngsta och mest viljestarka av Kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan blir hon förälskad i den stilige Prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda sjöhäxan Ursula, vilket ger henne en chans att få uppleva livet på land, men i och med det är både hennes liv, och hennes fars krona, i fara.

I rollerna:
Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Awkwafina

Regi - Rob Marshall
Speltid - 134 min
Genre - Drama
Åldersgräns - Ej angivet
Originaltitel - The Little Mermaid
Biljettpris: 100 kr
OBS! Svenskt talTillbaka till översikten


 

Under sommarhalvåret 2023 har vi fredagsbio kl. 19.00 på utvalda filmer

 Ni kan också boka biljetter via mejl:


  Om våra biovisningar

Biljettpriset är 100: - om inget annat anges. Kiosken öppnar 45 minuter innan filmen. Insläpp i salongen 30minuter innan filmen. Boka gör ni på Boka@sibbhultsfh.se (skriv vilken film, datum och hur många biljetter i ämnesfältet.) Vi reserverar oss för sena ändringar t.ex. åldersgränser och pga. premiärdatum.

 Mvh Sibbhults Folketshus

 

           Åldersgränser

15-årsgräns innebär att man utan vuxens sällskap ska ha fyllt 15 år och också kan styrka detta vid insläpp till filmen. Från och med 11års ålder kan man i vuxens sällskap se filmer med 15-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig.

 11-årsgräns innebär att man, för att få se på filmen utan vuxet sällskap, måste ha fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7års ålder

  7-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap måste fyllt 7år. I vuxens sällskap är filmen barntillåten.

 Barntillåten film är tillåten för alla åldrar. 

Sibbhults Folkets Hus biosalongen/teaterscenenBIO| BIOGRAF SIBBHULT| ÖSTRA GÖINGE BIO
 
Instagram